A4 Yazıcı İle Yazdırma İşlemi Nasıl Yapılır?

Posted on 2022-06-24 Updated on 2022-06-25

BenimPOS web uygulamasında yaptığınız satışlardan sonra müşterinize bilgi fişi verebilirsiniz. Doğru bir fiş yazdırma işlemi yapabilmeniz için izlemeniz gereken birkaç adım bulunmaktadır.

Adım 1: Yazıcınızın bilgisayarınıza bağlı ve marka, modeline uygun olarak yazıcı sürücüsünün kurulu olması gerekmektedir. Satış yap sayfasında fişe ürünleriniz ekleyiniz.


Adım 2: Satış yap sayfasında ürünlerini ekledikten sonra satışı gerçekleştirdiğinizde bir satış fişi oluşacaktır. Bu satış fişini yazdırmak için "Yazdır" butonuna tıklayınız.


Adım 3: Yazdır butonuna tıkladığınızda yazdırma seçeneklerinde sizlere 2 farklı yazıcı ile yazdırma seçeneği sunulacaktır. Bu seçenekler termal yazıcı ya da A4 yazıcı ile yazdırmadır. Eğer A4 yazıcı ile yazdırma işlemi yapmak istiyorsanız, "A4 yazıcı ile" butonuna tıklayınız. 



Adım 4: Oluşturulan fişi yazdırmak için sayfada bulunan yazıcı ikonuna tıklayınız. A4 yazıcınızın seçili olduğundan emin olunuz. Yazdırma aşamasında sayfa ölçeğinizi varsayılan olarak seçtikten sonra yazdır butonuna tıklayarak fiş çıktınızı alabilirsiniz.





Found this article helpful?

[ 5 Out of 10 Found Helpful ]

Still no luck? we can help!

Submit a ticket and we’ll get back to you as soon as possible.